Парам Сахиб дизајнира рачно изработена облека и додатоци за невести и деверици.

Сахиб, од Делхи, е моден дизајнер со љубов кон боите.

Тој вели дека неговиот квир идентитет многу пати го ставал во неволја.

Парам Сахиб е моден дизајнер со седиште во Делхи, создавајќи облека и додатоци по мерка за настани како што се Mehndi и Sangeet. Создаде парчиња кои ги носеа боливудските познати личности Таапси Пану и Малаика Арора. Ја посетивме работилницата на Парам за да дознаеме како се создаваат овие единствени изгледи.