Џејн Фонда во новото издание на Венити Фер отворено зборува за снимањето на култниот филм “On Golden Pond” заедно со својот татко. За предизвиците и за тоа како можела да му ги каже сите работи отворено иако биде само реплики. Таа се присетува и на моментот кога татко и добил оскар за истата улога, а само пет месеци подоцна го напуштил светот во кој што живееме.

Дознајте повеќе на видеото!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)