Доколку сте решени да ја смените вашата кaриера, да почнете од почеток и да создадете нова иднина – тогаш IQ академија e местото кое што треба да го посетите. Нудиме целосно опфатени академии од најразлични области со која ви гарантираме успех. По завршувањето на нашите академии ќе се стекнете со CPD интернационално акредитиран сертификат и ги отварате вратите за вработување во некој од големите компании или пак како freelancer имате можност да зарабoтувате и да ги освоите вашите финансиски цели.

Нашите студенти веќе ги користат нашите академии за развивање на сопствени бизниси, ги разработуваат своите брендови а дел од нив веќе се запослени во големи компании. A доколку се одлучите да ги освоите државите од регионот, Европа или пак светот – нашата диплома е сегде признаена.

 

Доколку се мислите која е совршената академија за вас – контактирајте нѐна 070651665.