Хотелот на Роберт де Ниро се отвора во Санторини.
Првиот Нобу Хотел е отворен во Грција, во Имеровигли (Санторини). Хотелот располага со 25 апартмани, пет вили и пет апартмани и првиот ресторан Nobu во Грција, со поглед на познатото зајдисонце.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOBU (@noburestaurants)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nobusantorini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nobusantorini