Навистина е незгодно да се најде личност на овој свет која никогаш не ја видела фотографијата Буколични Грин Хилс, направена од Чарлс О’Рир. Ако тоа име не заѕвони, зборувам за најпознатата позадина на Windows XP. Чарлс работел како фотограф на National Geographic 25 години и не можел само да помине покрај тие заоблени патишта, зрело грозје и бујните зелени полиња. Ајде да дознаеме повеќе за оваа и други фотографии кои влегоа во историјата.