Мајката уметница Аља Чаглар и нејзината 3-годишна ќерка Стефани создаваат прекрасни фотографии со оптичка илузија користејќи ништо друго освен овошје, зеленчук и цвеќиња. Шармантните слики ја прикажуваат Стефани како таа навидум го носи најновото во неконвенционални фустани – како да „носи“ парче лубеница! Резултатите се исто толку генијални колку и слатки. За да ги произведе овие визуелни трикови, Чаглар држи еден од предметите до Стефани додека таа удира поза во далечина. Размерот на бананите, карфиолот или свежите цветови се доволно блиску до камерата за совршено да го покрие телото на преслаткото мало дете и да создаде илузија на облека. Стефани го потресува целиот нејзин изглед со таква стравопочитлива самодоверба што не можеме а да не посакаме некои од нејзините „фустани“ да бидат вистински.

Чаглар ги прикажува забавните фотографии на парот со хаштагот #funnystefani. Тоа е соодветно, бидејќи Стефани очигледно ја сака камерата и е постојан извор на насмевки. Ова оди подалеку од нејзините илузиони слики. На секоја фотографија – колку и да е обична – Стефани изгледа како одлично да се забавува. Нејзината крајна радост е одличен потсетник за нас возрасните да ја бараме среќата во нешто едноставно како фантастичен фото трик.

Мама Аља Чаглар и нејзината преслатка 3-годишна ќерка Стефани создаваат заеднички забавни фотографии со оптичка илузија.

Mother Daughter Food Fashion funnystefani

 

Optical Illusions Photos

Optical Illusion Photos

Optical Illusions Photos

Optical Illusion Photos

Optical Illusions Photos

Illusion Pic

Illusion Images

Illusion Images

Illusion Pic

Illusion Images

Optical Illusion Photos

Optical Illusion Photos

Optical Illusion Photos

Illusion Images

Illusion Pic

Optical Illusions Photos