Тенките веѓи на Памела Андерсон потенцијално се враќаат благодарение на филтерот TikTok.

Ок, досега често сме биле сведоци на моќта на социјалните мрежи. TikTok, како актуелна водечка платформа на која не само што можеме добро да се забавуваме, туку и да добиеме корисни информации, туку и да станеме глобално познати, е и лидер во поставувањето трендови.

Во текот на изминатите години купувавме масло од чајно дрво, рицинусово масло и пробавме секакви работи само за да имаме природно бујни веѓи и да избегнеме да ги тетовираме.

Cara Delevingne е првата асоцијација кога мислиме на природни дебели веѓи, а шминкерите го подигнаа својот стајлинг на повисоко ниво.

, StoryLand

Откако успешно или неуспешно ни пораснаа веѓите, моравме да брзаме во аптека да земеме гел за коса и да ги подигнеме, повторно да правиме се дома и да избегнуваме да одиме на третман за ламинирање на веѓите.

Потоа дојде редот да ги избелиме веѓите со избелувач, но овде многумина ставија крај на експериментирањето со трендовите. Па, што е следно?

Како што многупати е докажано – модата се враќа, трендовите се само навидум минливи. Овој пат со развојот на технологијата имаме мало олеснување. Пред да се осмелиме да преземеме каков било чекор, можеме да го користиме филтерот TikTok за да пробаме како тоа би ни одговарало. Благодарение на ова, многумина од нас избегнаа белење, а потоа повторно боење.

Сега завладеа сосема нов тренд, а тоа е испробувањето на тенки веѓи.

@kaderimxxI said what I said ✨

♬ Material Girl – Madonna